Политика за защита на личните данни

1. Основни положения и разпоредби

1.1 Zonakonkursi.com разбира важността на конфиденциалността на Вашите лични данни. Пазете конфиденциалността на потребителското име и парола, които използвате за вход и използване на сайта. По този начин ще се защитите максимално и няма да позволите на трети лица да използват профила Ви.
1.2 Уеб сайта Zonakonkursi.com използва SSL защитен сертификат за достъпване и обработка на трафика, който се генерира между Вас и нашите сървъри.
1.3 Уеб сайта Zonakonkursi.com съхранява само криптирани пароли и лични данни. Никой представител на Zonakonkursi.com не може да разбере или прочете Вашата парола и лични данни. Всички лични данни се криптират с 2048 бита алгоритъм.
1.4 Уеб сайта Zonakonkursi.com не съхранява Вашият IP адрес под никаква форма.
1.5 Уеб сайта Zonakonkursi.com не използва Вашият имейл адрес за нищо друго, освен за потвърждение при публикуване на участие в конкурс или мнения в сайта.
1.6 Никой представител на Zonakonkursi.com няма да поиска Вашата парола за достъп и не трябва да я предоставяте на друг.

2. Лични данни

2.1 Под лични данни се разбира всякаква информация, служеща за идентифициране на физическо лице, или неин еквивалент, която може пряко и недвусмилено да заключи, че това е конкретното лице.
2.2 Данните, които Вие предоставяте, са: имена и е-mail адрес, като само e-mail е задължително поле за въвеждане. Уеб сайта изисква e-mail адрес, за да може да се осъществи процес на одобрение на мнение и неговото публикуване в уеб сайта. По този начин се верифицира, че автора на мнението не е компютърен алгоритъм (бот).
2.3 Уеб сайта Zonakonkursi.com под никаква форма не събира, използва или управлява информация от "бисквитките". Те се изповат с единствена цел, а именно даден потребител да осъществи коментар в уеб сайта или да влезне в профила си. Това са, т.н. сесийни кукита (session cookies).
2.4 Периодът на съхранение на имейл адреса Ви е равен на периода на регистрацията Ви в нашия уеб сайт. Съхраняваме имейл адреса Ви с цел идентификация на създаденият потребителски профил.
2.7 Коментари, които съдържат лична информация и са публикувани в уеб сайта, които пряко и недвусмислено идентифицират европейски гражданин ще бъдат изтривани, а профила на автора на коментара може бъде изтрит или блокиран.

3. Вашият акаунт

3.1 Осигурявайки сигурност на Вашият профил, при всеки достъп и всяко използване на сайта посредством акаунта (потребителско име и парола) се предполага, че поемате отговорност за всички действия, които ще бъдат извършени при използването на този акаунт.
3.2 Чрез влизането и използването на сайта, Вие се съгласявате да вземете всички необходими мерки, че сигурността на паролата Ви няма да бъде разкрита от и на трети лица.
3.3 Ако имате съмнения относно неоторизирана употреба и/или злоупотреба при използване на акаунта Ви, веднага сменете паролата си за достъп с по-сигурна.
3.4 Zonakonkursi.com си запазва правото да откаже на всеки потребител достъп до сайта и неговите функционалности, да закрие акаунт или да изтрие мнения.
3.5 Достъпът Ви в сайта може да бъде временно спрян или ограничен, с цел поддръжка на сайта или въвеждане на нови дейности или услуги.
3.6 Zonakonkursi.com ще положи всички усилия да осигури достъп до сайта без прекъсвания при електронно предаване и без грешки. Въпреки това, поради естеството на Интернет, непрекъснатият достъп и липсата на грешки не могат да бъдат гарантирани.
3.7 Всеки един потребител, може да изисква да бъде забравен. В този случай подава заявка за това през контактната форма и личната информация, която пазим за него, а именно имейл адрес - ще бъде изтрит от нашата база данни. Всички успешно публикувани коментари в сайта ще бъдат оставени активни.

4. Обща информация

4.1 Чрез регистрирането в сайта и публикувайки успешно коментар, Вие като потребител декларирате, че са съгласни да предоставите e-mail адреса си и давате своето изрично и недвусмислено съгласие, че той може да бъде използван за:
- Маркетинг дейности чрез получаването на информационни или търговски съобщения;
- Участие в конкурси и игри/промоции;
- Изпращане на нетърговски или административни съобщения (промени в сайта, администриране т.н.);
- осигуряване на достъп до ограничени раздели на сайта и неговите функционалности.
4.2. Уеб сайта Zonakonkursi.com е оператор на чужда информация и потребителят на съответното участие в конкурс или мнение се явява негов собственик и автор. Съгласно чл.16 и чл.17 от Закона за електронна търговия доставчикът на услуги не е длъжен да извършва наблюдение на информацията, която съхранява, пренася или прави достъпна при предоставяне на услуги на информационното общество, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност.

Настоящата политика е обновена на 17.02.2020 година и Zonakonkursi.com си запазва правото да я обновява периодично, като своевременно информира за това своите потребители, чрез подходящо информационно съобщение.